Visma - integration

Bravomedia har sedan 2007 varit integrations-partner till Visma. Sedan 2016 har vi fortsätt detta arbete genom att använda oss av Visma-experten Datapartner i Helsingborg. Vill du veta mer om hur vi kan integrera ditt affärssystem tillsammans med er webbshop?

Visma är Sveriges största leverantör av bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram och andra typer av ekonomiprogram för små och medelstora företag. Deras produkt Visma Administration har funktioner för bokföring, order, kundreskontra etc.
 
Integrationen mellan Bravoadmin automatiserar e-handels processer för våra kunder. Visma utgör ett centralt register för produkt- och orderhantering och personalen kan hantera alla ordrar på samma sätt oavsett om de anlänt via telefon, brev eller webbshop.
 
BravoAdmin ger därmed våra kunder möjlighet att lägga sin tid och pengar på mer affärsdrivande aktiviteter som kampanjer och ny webbshop-funktionalitet för ökad service och försäljning.
Med integrationen mot Visma blir er Bravoadmin - baserade webbshop er säljare som jobbar dygnet runt, året runt.
 
Mer information om Visma på: www.vismaspcs.se
 
 
 


 
Besöksadress:
Storgatan 1, 521 42 FALKÖPING
Tel: 0515 - 187 00
E-mail: info@bravomedia.se
Om Bravomedia:
Bravomedia bygger webbaserade verktyg som förenklar och effektiviserar våra kunders vardag. Vi kan e-handel, kundhantering, innehållshantering och har alla verktyg som krävs i vårt publiceringssystem Bravoadmin.